Puigdemont Matas

Matas visita Puigdemont a Brussel·les

El candidat de Junts per Sabadell a l’alcaldia, Lluis Matas, ha visitat aquest diumenge l’expresident de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont, a Brussel·les “per explicar com estem treballant en positiu pel Sabadell del sí i presentar-li el nostre projecte i la meva candidatura”.

Matas s’ha trobat amb Puigdemont per mostrar-li com “estem fent gestió de ciutat des de l’oposició, el projecte Gran Via – Ripoll, el programa de Projecció de la Ciutat” i per fer-li arribar, com a europarlamentari, el problema dels Next Generation “que arriben d’Europa a Espanya i Espanya els reparteix fent que només tinguem el 10 per cent dels fons mentre per població ens tocaria a Catalunya tenir-ne el 17 per cent”.

Puigdemont i Matas, aquest diumenge. Autor: cedida.

Segons Matas, Puigdemont està “abocat” al projecte de Junts per Sabadell i “emocionat” per la visita. Matas li ha portat tres objectes: un llibre de la sabadellenca Maite Soler, un altre de Montse Barderi i una caixa de bunyols del forn Benet de l’Eixample. “Un dia molt emotiu on també ens hem preocupat per la seva situació, la de l’exili i les victòries judicials que hem aconseguit recentment”, assegura Matas.

Foto portada: Puigdemont i Matas, aquest diumenge. Autor: cedida.

Comments are closed.