Foto portada: Marta Morell, aquest dijous en una atenció a mitjans. Autor: R.Benet / Ràdio Sabadell.

Morell no dimitirà: “Podem m’ha deixat en la més absoluta indefensió”

La portaveu municipal de Podem i segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, assegura que el seu partit l’ha deixada en la més “absoluta indefensió” amb tot un seguit de “manca de garanties” en el procés intern que ha acabat amb la seva expulsió, que va avançar ahir aquest digital. Morell avança que no pensa deixar la seva acta de regidora i assegura que la seva expulsió és un “atac” a l’executiu municipal, generarà “inestabilitat” i contribueix a la “desafecció”.

Morell fa responsable de la seva expulsió la coordinadora autonòmica del partit lila, Concepción Abellán, amb qui no ha tingut cap contacte des de la seva elecció, fa dos anys. Assegura que els òrgans autonòmics del partit, com el Consell de Garanties, han mostrat una clara “falta d’independència” respecte Abellán. A banda, Morell denuncia que s’han vulnerat els seus drets de forma flagrant:

“Ni m’han traslladat els motius de l’expulsió ni que hi havia un expedient obert ni se m’ha notificat res. És una indefensió absoluta que a més obre la porta a utilitzar-la de forma continuada contra qualsevol persona. Una imatge lamentable de Podem”, sosté.

La direcció catalana de Podem argumenta just el contrari: Morell coneixia el procés i va poder presentar al·legacions, però no ho va fer. També sabia de l’expulsió; Morell diu que ho va saber per la premsa, en concret, per aquest digital.

“Inestabilitat” i “desafecció”

L’encara portaveu municipal de Podem sosté que la seva expulsió és un “atac al govern municipal” i crearà “inestabilitat”, a més de contribuir a la “desafecció política”. Ara la corporació haurà de decidir si es dissol el grup municipal i Morell passa a ser regidora no adscrita. Si s’arriba a aquest extrem i el grup es dissol, perdrà dos assessors, i bona part dels ingressos econòmics, així com també l’accés a la Junta de Portaveus. En tot cas, seguirà sent regidora perquè no deixarà l’acta, segons ha confirmat aquest dijous en una atenció a mitjans. Seguirà al govern municipal? Depèn de l’alcaldessa, Marta Farrés, ha sostingut. “Però la meva intenció és seguir”, diu.

Morell demana al seu partit “reconduir la situació”. “Si no es fa, la primera interessada en deixar Podem sóc jo. M’han deixat en la indefensió més absoluta. Els que diuen des de la dreta que tallar caps a Podem és normal ja tenen més arguments per dir-ho”, reitera.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevant directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: Morell, en l’atenció a mitjans d’aquest dijous. Autor: R.Benet / Ràdio Sabadell.