Polígon Sud-Oest

Acord perquè els polígons industrials tinguin un full de ruta

Acord tripartit a les portes del ple. El govern municipal (format pel PSC i Junts) i el grup municipal de Sabadell En Comú Podem han presentat aquest dilluns al matí un acord per potenciar els polígons industrials de Sabadell, molt centrat en el polígon de Can Roqueta i el polígon Sud-Oest (també conegut com el de l’antiga Unitat Hermètica). L’acord ha tingut el suport de tots els regidors del ple.

La coalició Sabadell En Comú Podem volia posar al dia els polígons industrials i van portar una moció fa un mes per fer-ho possible. Finalment la van retirar doncs van veure interès en el govern municipal per arribar a un acord. Aquest dilluns l’han presentat.

Està molt centrat en la millor de dos polígons industrials: Can Roqueta i el Polígon SO (Sud-Oest), al peu de la C-58. El portaveu de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, manté que cal aprofitar la posada en marxa del Portal Sud per dinamitzar el Sud-Oest, i millorar els llocs de treball i la capacitat d’atraure empreses a Sabadell. S’estudiarà la connexió dels polígons amb el nucli urbà, si cal allargant les línies de bus urbà.

L’acord preveu un seguiment anual per mantenir i netejar els polígons d’activitat econòmica. Així mateix el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica, Lluís Matas (Junts) s’ha compromès a aprovar un pla director durant aquest mandat en col·laboració amb la Taula de Desenvolupament Econòmic. El regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez Galián (PSC) ha defensat el suport que es fa a les empreses des de l’empresa pública Promoció Econòmica. El ple ha donat el vistiplau a l’acord, amb el suport de totes les formacions.

Foto portada: una imatge del Polígon Sud-Oest.

Comments are closed.