Jesús Rodríguez, expulsat del grup municipal del PSC, nou regidor no adscrit

L’extinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez ja no és regidor del PSC. El ple municipal ha pres coneixement de la seva expulsió del grup municipal socialista. Rodríguez serà regidor no adscrit fins a final de mandat. De moment, per segon ple consecutiu, no hi ha assistit. Motiu: baixa mèdica.

Rodríguez ha estat denunciat per coaccions i amenaces per l’alcaldessa, Marta Farrés, després d’una reunió a soles el passat 20 de març, quatre dies després de tenir coneixement que Farrés no comptava amb ell per a la llista electoral. Segons el relat de Farrés, Rodríguez la va amenaçar i coaccionar, cosa que ell nega i que hauran de dirimir els tribunals. Des d’aquell mateix dilluns, està expulsat com a militant del PSC i des d’aquest dimarts ja no forma part del grup municipal socialista. Serà regidor no adscrit fins a finals del mandat.

Ara mateix el ple té dos regidors no adscrits. En primer lloc, la tinenta d’alcaldessa Marta Morell, expulsada de Podem l’estiu de l’any 2021 i a qui es va dissoldre el grup municipal de Podem. Ara, Rodríguez.

Foto portada: Rodríguez, quan era regidor de Seguretat, a Can Marcet. Autor: J.d.A.