Foto portada: captura de portada amb la rata.

Polèmica per la presència de rates a la seu de la Policia Municipal

Enèsima polèmica al voltant de la gestió de la Policia Municipal. El Sindicat Policia Local – Cos de Mossos d’Esquadra denuncia la presència de rates a les instal·lacions del cos, a Can Marcet (Gràcia). Ho fan amb un vídeo que ha arribat fins i tot a les notícies d’Antena 3. L’Ajuntament assegura que han desinfectat l’espai tan aviat han tingut coneixement del problema.

La denúncia a l’opinió pública es va fer divendres a les dues de la tarda via piulada. Es veu una rata en un menjador de les instal·lacions de Can Marcet. El SPL-CME és molt crític amb la gestió del cos i inclou el problema de les rates dins el que anomenen “caos organitzatiu”.

L’Ajuntament assegura que comparteix la preocupació per les condicions de Can Marcet i que vetllaran perquè les instal·lacions estiguin en les millors condicions possibles. Així mateix, asseguren que s’ha fet una desinfecció d’urgència de les instal·lacions tan bon punt van saber de la denúncia, dijous a la tarda.

El sindicat insisteix que des de novembre denuncien que hi ha paneroles i rates a la comissaria i reclama una actuació a fons per eradicar-les d’una vegada per totes. Qui tam´be s’ha abonat a la polèmia és el portaveu municipal d’ERC, Gabriel Fernàndez, qui qualifica “d’inoperant” la gestió de l’executiu municipal assegurant, via Antena 3 i Matías Prats, que “Sabadell torna a ser notícia i n’és pas per cap qüestió de la qual sentir-nos orgullosos”.

https://twitter.com/GabrielFerDiaz/status/1563534598394429442?s=20&t=mkEFBFJzVZQZ0UZlqrxtwg

Per la seva part, el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, i responsable tant de Seguretat com d’Espai Públic, Jesús Rodríguez (PSC), recorda a Fernàndez que la presència de plagues s’està disparant en els darrers anys a moltes ciutats.

També hi entra la cap de llista del PP, Cuca Santos, qui recorda que Farrés es va comprometre a fer una nova comissaria. “On estan les noves instal·lacions?”, es pregunta. El pla va quedar al calaix aquest mandat a causa de la pandèmia.

Foto portada: captura de portada amb la rata.

Comments are closed.