El PP estrena seu: “hem tornat amb força”

El PP estrena nova seu a Sabadell. L’oficina es troba al cèntric carrer de Sant Antoni Maria Claret (núm. 1-2). Desenes de persones s’han apropat a l’acte d’inauguració aquest dimarts al vespre, amb la presència d’alts càrrecs del partit com el president autonòmic Alejandro Fernández o el president provincial -i alcalde de Castelldefels- Manuel Reyes.

Després de quedar-se sense representació al ple a les eleccions del 2019, el Partit Popular va perdre la seva antiga seu. “Han estat anys de travessa pel desert”, diu la portaveu municipal Cuca Santos. Ara torna a tenir un espai propi per dur a terme la seva activitat diària. “És una eina fonamental per poder fer la nostra feina i per poder arribar a la ciutadania, volem que sigui un lloc obert i dinàmic”. En la mateixa línia, Alejandro Fernández ha apuntat que ha de ser un lloc on “atendre a qualsevol veí que surt amb un no de l’Ajuntament de Sabadell”.

“Fa quatre anys recordo una trobada que vam tenir a Sabadell, després d’un resultat electoral molt dolent, i s’especulava amb la desaparició del partit… però s’equivocaven. El PP ha tornat amb una força extraordinària”, ha declarat Fernández

El president autonòmic del partit s’ha mostrat satisfet amb el creixement dels conservadors a la ciutat i s’ha marcat com a objectiu ser determinants de cara al proper mandat. Una idea similar a la defensada per Manuel Reyes minuts després. “Creiem que cal un canvi a la ciutat que cal consolidar”.

L’acte d’inauguració ha constat de parlaments per part dels responsables de la formació, una breu presentació sobre les funcions que tindrà la nova oficina a Sabadell i un petit aperitiu per a militants i representants d’entitats de la ciutat.

Foto de portada: Santos, Fernández i Reyes, a la nova seu del PP. Autor: X Alejandro Fernández.

Comments are closed.