Foto portada: Matas i Cervera. Autor: cedida.

Reunió entre Lluis Matas (Junts) i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera

Nova trobada entre el portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lluis Matas, i la consellera de Drets Socials de la Generalitat, Violant Cervera. Segons Matas l’objectiu ha estat “seguir negociant els projectes, demandes i necessitats de Sabadell”. La principal carpeta sabadellenca sobre la taula de Cervera és la residència geriàtrica del sud.

Junts per Sabadell, principal aliat municipal del PSC de Marta Farrés, vol fer de “pont” entre la ciutat i la Generalitat, especialment amb conselleries liderades per Junts per Catalunya, com Drets Socials, Política Territorial, Justícia o Economia. En aquest sentit ara s’han trobat amb la consellera de Drets Socials per “seguir negociant”. Sobre la taula de Cervera, pel que fa a Sabadell, hi ha qüestions com ser unes de les poques grans ciutats catalanes sense ni una sola plaça de residència pública. No han transcendit ni l’ordre del dia ni els fruits de la reunió.

Aquest banner sempre ha d'enllaçar AQUÍ (del 14 de març al 13 d'abril). https://bit.ly/3Gesfime

Matas ha indicat tot sovint que Junts per Sabadell vol que la residència del sud sigui “100 per cent pública” malgrat que el govern català insisteix, de fa anys, que no té prou recursos i de fet opten més aviat per concertar places que no pas per construir equipaments.

Foto portada: Matas i Cervera. Autor: cedida.

Comments are closed.