Rodríguez: “Marta Farrés m’ha difamat per ser honest”

El fins ara tinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez assegura que “Marta Farrés m’ha difamat” en un missatge penjat a les xarxes socials i que ha fet arribar a aquest digital després de ser contactat per dir la seva sobre la crisi de govern i destitució, després que Farrés l’hagi denunciat per coaccions i amenaces.

Rodríguez no ha anat més enllà d’un breu missatge a Facebook, que també ha distribuït per un xat de missatgeria. Diu el següent:

“Hoy Marta Farrés me ha difamado por ser honesto. Ayer le envié un correo electrónico donde le expuse mi preocupación al detectar irregularidades y connivencia en la gestión de un expediente de SMATSA. Las personas honestas no duramos en política”.

De moment, el ja extinent d’alcaldessa no va més enllà. Es preveu una Junta de Portaveus extraordinària per aquest matí per donar explicacions d’aquesta inesperada crisi de govern. El PSC expulsarà Rodríguez i li demana que retorni l’acta de regidor en l’esprint final del mandat. Marta Farrés l’ha cessat com a membre del govern municipal i l’ha denunciat a Fiscalia per coaccions i amenaces.

Més informació:

Foto portada: Rodríguez, Farrés i un tècnic municipal, al riu Ripoll, l’any 2020, veient els efectes del temporal Glòria.