Vilagrà (Presidència): “La Generalitat ha de ser el principal aliat dels ajuntaments”

El govern de la Generalitat estén la mà als ajuntaments per treballar conjuntament en els principals reptes del món local. Així ho ha deixat clar la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, en el marc de la seva visita institucional a l’Ajuntament de Sabadell. La consellera s’ha reunit amb l’alcaldessa Marta Farrés per abordar els temes pendents de l’administració amb la ciutat i posteriorment ha signat el llibre d’honor al saló de plens.

“Sabadell és molt important per a nosaltres i pel conjunt de Catalunya”, ha destacat Vilagrà. Segons ha informat Farrés, la trobada ha servit per posar sobre la taula assumptes que afecten la ciutat en el seu dia a dia, com els problemes de mobilitat, la manca d’habitatge públic, les infraestructures o les restriccions per la sequera. “Trobarem els mecanismes de col·laboració necessaris”, ha assegurat després la consellera, que s’emporta “deures” per a diferents conselleries.

Un moment de la reunió. Autor: Jordi M.

Abans de visitar l’Ajuntament, Vilagrà ha fet una parada a la seu de Generamés, on ha comprovat com avança el projecte. Es tracta d’una empresa d’inserció laboral sabadellenca, impulsada per la Fundació Eveho, que forma i dona oportunitats a joves en situació de vulnerabilitat. A la inauguració celebrada al juliol, de fet, hi va assistir un altre representant del govern català, el conseller de Drets Socials Carles Campuzano.

Foto de portada: Vilagrà, durant la reunió. Autor: Jordi M.

Comments are closed.