Salesians Sabadell #CreixentJunts

Els Salesians som una escola concertada que fa més de 50 anys que està arrelada a Sabadell i que gaudeix d’un entorn paisatgístic com poques escoles, tocant al riu Ripoll.

La nostra oferta educativa cobreix tres etapes fonamentals: Infantil, Primària i Secundària. Utilitzem metodologies actives com l’aprenentatge cooperatiu, treball per projectes, aprenentatge servei, ambients i educació emocional.

Considerem l’anglès una porta per obrir-se al món i per això oferim assistent de conversa, Batxillerat Americà Dual, estada d’immersió lingüística i francès a l’ESO com a segona llengua estrangera.

En els darrers anys s’ha realitzat la implementació d’eines tecnològiques amb ús de tauletes IPAD’s a cicle inicial, portàtils a l’aula a la resta de Primària i projecte 1×1 a l’etapa de Secundària. A més a més s’ha iniciat Robòtica a Infantil i Cicle Inicial amb projecció d’anar avançant en la resta de cursos. A l’ESO ja fa anys que la Robòtica és una realitat, realitzant-la tots els alumnes a segon.

Un punt que ens caracteritza és l’acompanyament del nostre alumnat en el seu procés de maduració personal i en la fe des del servei als altres, implicant-los de manera gradual en diferents activitats, comissions i projectes. El Departament d’Orientació vetlla per donar resposta a les necessitats de reforç educatiu i d’ampliació, així com d’atenció a la diversitat en el centre.

L’escola Salesians Sabadell és una peça de tot el conjunt l’Obra Salesiana de Sabadell. I és que quan tries aquesta escola per als teus fills, realment tens l’opció de triar molt més. Salesians és una casa plena de vida, que acull i ajuda a créixer com a persones en múltiples ambients, alhora que guia i acompanya.

Seguim el Sistema Preventiu de Don Bosco com a model d’educació i de relacions dins de la Comunitat Educativo-Pastoral. Fem opció pel protagonisme juvenil, la cultura de l’esforç, la contínua actualització pedagògica, la solidaritat i la sostenibilitat.

Si teniu ganes de conèixer-nos millor només cal que us inscriviu per fer una visita en directe o bé a les Portes Obertes del dia 8 de març (de 10 a 13 hores). Us hi esperem!