Foto portada: un dels passadissos d'ExpoNadó, a Fira Sabadell. Autor: David B.

Porteig, alletament, cadiretes i collit, a Fira Sabadell

Fira Sabadell acull aquest cap de setmana la primera edició ExpoNadó, que aspira a rebre entre 5.000 i 10.000 visitants en dos dies, segons ha explicat la seva impulsora, Mayra Adell. 

De fet, la fira és una iniciativa personal, gairebé biogràfica, d’Adell: “la fira va néixer amb la meva maternitat i està inspirada en tot el que jo necessito en el dia a dia per al meu fill, l’Enzo”, diu. “La fira té una vessant molt gran de formació, evidentment amb productes, descomptes i totes les novetats, però té una vessant formativa molt interessant i és on crec que l’omplim molt bé”.
En aquest sentit, als 60 expositors s’hi afegeixen una trentena de tallers sobre temàtiques diferents com l’alletament, el porteig o la criança en general des del punt de vista d’especialistes diversos. Entre els ponents, Armando Bastida, infermer de pediatria i autor del llibre Soy papá. Como criar a tu hijo con sentido comú. També participen Maria José Cayuela, fundadora de BlogsFamily o la pedagoga i escriptora Eva Bach.

Adell destaca que la fira està enfocada a un públic clar. El punt d’inici són aquelles persones que han decidit quedar-se embarassades. I el punt final són les famílies amb infants de fins a quatre anys. Tots els productes i serveis, així com la majoria d’activitats, van enfocats a aquest públic.

Espai “idíl·lic”

La impulsora de la fira destacada que Fira Sabadell és un espai “idíl·lic” i té bones perspectives ja que “la fira va néixer a Vilanova i la Geltrú i ara rebem 50.000 visitants quan se celebra però ara estem a 25 minuts del 50 per cent de la població catalana. A més estem a prop del públic en cotxe, tren o autobús”, ha assegurat.

Horaris

La fira ExpoNadó estarà oberta fins aquest diumenge a les 20 hores. Sis de cada 10 empreses expositores són de Sabadell i 9 de cada 10 són del Vallès Occidental.

Foto portada: un dels passadissos d’ExpoNadó, a Fira Sabadell. Autor: David B.