Carrer La Rosa. Autor: David B.

Creen una aplicació per ajudar el comerç local durant el confinament

L’ajuntament de Sabadell i els comerciants de la ciutat ha engegat l’aplicació mòbil Sabadell t’ho porta a casa per donar a conèixer a la ciutadania els comerços que ofereixen servei a domicili.

Aquesta campanya pretén donar a conèixer a la ciutadania quins comerços de Sabadell ofereixen servei a domicili en l’actual situació d’emergència sanitària i també es vol donar suport al teixit comercial local al mateix temps que es facilita a la ciutadania l’accés a un servei que pot ser d’especial utilitat en les actuals circumstàncies derivades del coronavirus.

“Fins el moment s’han incorporat 134 establiments de la ciutat, i en els propers dies n’hi haurà més. És una app molt intuïtiva. Podem fer una selecció per barris o bé per categories” ha explicat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en roda de premsa telemàtica.

L’aplicació Sabadell t’ho porta a casa, està disponible a partir d’aquest dijous per a sistemes Android i IOS, permet filtrar els diferents establiments per conceptes com el nom, barri, tipus de comerç o per si tenen disponible l’oferta de productes en línia. Així mateix,  ofereix la possibilitat d’ordenar-los, per proximitat a la pròpia ubicació, entre altres opcions.

“Hem de ser conscients que hem de cuidar el petit comerç, ells ens han cuidat durant la pandèmia i nosaltres els hem de cuidar a ells”, ha apuntat Farrés

També s’ha obert una nova pàgina web, on es pot consultar quins comerços ofereixen el servei a domicili a cadascun dels mercats municipals, al mercat de pagesos i als diversos eixos i zones comercials de la ciutat, com també l’oferta de supermercats i autoserveis i s’hi inclou la manera de contactar amb ells.

Descàrrega:

Foto portada: el carrer de la Rosa en una imatge d’arxiu. Autor: David B.