Intecat. Autro: David B.

Intecat, la botiga Apple, amplia instal·lacions a Sabadell

Intecat, especialitzada en productes de la marca Apple, obre aquest dijous la seva nova botiga a Sabadell, situada al número 1 de la Rambla. Ho faran amb promocions i sorteigs. L’obertura es preveu cap a les set de la tarda.

La Rambla ja donava cabuda a Intecat. Però ara canvien de vorera i amplien les instal·lacions per anar allà on històricament hi havia hagut el cine Euterpe, al numero 1 de la Rambla. La marca Intecat té onze botigues operatives i a Sabadell posen la seva al dia. Segons Intecat la nova botiga permetrà una millor experiència amb una zona de demostració per fer que tothom pugui provar tots els productes abans de comprar-los. A més, són servei tècnic oficial de la marca fundada per Steve Jobs i que compta amb milers de seguidors. També fan seminaris formatius des de la botiga.

Festa d’inauguració

La botiga obrirà aquest proper dijous a la tarda. Intecat ha preparat diverses promocions per als assistents: es lliuraran auriculars Beats als cinc primers clients a entrar a la botiga després de la seva inauguració a les 19 hores i es repartiran centenars de regals commemoratius de l’esdeveniment. A més a més, a partir de les 16:30 hores i fins les 20:30 hores es realitzaran sorteigs de productes entre els quals destaquen un iPad i un iPhone.

Foto portada: exterior de la botiga. Autor: cedida.