Farmàcia Miquel Blanchart

La Generalitat guardonarà la farmàcia Miquel Blanchart pel seu centenari

El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha atorgat un Premi Nacional als Establiments Comercials Catalans a la farmàcia Miquel Blanchart, ubicada a la Via Massagué de Sabadell. 

La farmàcia Miquel Blanchart és un dels 30 establiments centenaris distingits per Empresa i Coneixement. A banda d’aquests 30, una quinzena més han estat reconeguts per portar un segle i mig de trajectòria. El lliurament es farà el proper 27 de novembre al Palau de la Generalitat en un acte presidit per Quim Torra, president de la Generalitat, i la consellera del ram, Àngels Chacón.

A més de la farmàcia Miquel Blanchart, a escala vallesana també rep el guardó la botiga de mobles Casamitjana, de Terrassa.

 

Què són els premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris?

Es tracta de guardons que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, i que distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de 100 anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

En aquesta edició, s’ha distingit un total de 28 establiments comercials i dos mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de 100 o més anys de servei al comerç. Així mateix, s’han reconegut 15 establiments comercials amb 150 o més anys d’història. Des de l’any 2000, s’han distingit un total de 836 establiments de Catalunya.

Foto portada: farmàcia Miquel Blanchart.