Foto portada: el president del BS, Josep Oliu, i el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Maria Brunet. Autor: J.d.A.

Brunet no optarà a la reelecció a la Cambra de Comerç

 

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Antoni Maria Brunet, no optarà a la reelecció a l’ens cameral quan es renovin els òrgans de govern. Un procés que es durà a terme en els propers mesos. Així posarà punt i final a 13 anys de presidència.  

En una carta, a la que ha tingut accés aquest digital, Brunet assegura que “em correspon deixar pas a altres persones amb il·lusió renovada”. D’aquesta forma presenta la seva voluntat de no presentar-se a la reelecció.

Les darreres eleccions a la Cambra de Comerç de Sabadell es van produir l’any 2010, poc després del fet que ha marcat més el dia a dia de les cambres de comerç: la supressió des del govern central de les quotes obligatòries de les empreses per finançar les cambres. Aquella decisió ha comportat enfocar de nou el seu paper, cosa que en la major part dels casos, també a Sabadell, va anar de la mà d’ajustos de plantilla i de serveis.
Ara hi ha convocada la renovació dels òrgans de govern. Brunet deixarà pas. Era el president de la Cambra des de l’estiu de l’any 2006, així que haurà estat gairebé 13 anys al capdavant de la institució amb seu a l’avinguda de Francesc Macià. Abans, però havia estat vuit anys membre del comitè executiu. “Hem viscut situacions de tot tipus que hem afrontat decididament”, assegura a la missiva.

Entre els millors situats per ser el nou president de la Cambra, hi ha l’actual vicepresident segon Ramon Alberich, també president de la mútua Egarsat.

Foto portada: Brunet, a la dreta, fa uns dies acompanyat del president del Banc Sabadell, Josep Oliu. Autor: J.d.A.