Diari De Sabadell. Autor: David B.

Un grup editor compra la capçalera de ‘Diari de Sabadell’

L’empresa editora de Diari de Sabadell ha venut la capçalera del rotatiu local a Novapress Edicions, liderada pels sabadellencs Marc Basté i Leo Torrecilla. D’aquesta forma, Diari de Sabadell seguirà sortint al carrer en les properes setmanes. 

Vallesana de Publicacions SA, editora del DS, tanca la setmana vinent, i els seus 18 treballadors seran acomiadats. Per un costat, l’edifici històric del carrer de Sant Quirze ha estat venut en una altra operació. I per altra banda, s’ha venut també la capçalera, que no tancarà, ja que en les darreres setmanes s’ha tancat la venda a un grup liderat pel sabadellenc Marc Basté, com ja va apuntar fa mes i mig iSabadell.
Novapress compra la capçalera i posarà en marxa un nou projecte que combinarà les esferes impreses i digitals, i que arrencarà amb certa continuïtat amb el model actual per anar cap a un redisseny total abans de l’estiu.

Basté i Torrecilla

Les dues cares visibles dels nous propietaris són l’executiu i consultor Marc Basté, fundador de The Mobile Bakery i especialitzat en transformació digital i mitjans,  i Leo Torrecilla, administrador de Moldiplast, vinculat al Centre Metal·lúrgic i president de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya fa un temps.

Foto portada: la seu històrica, que no serà la futura, de Diari de Sabadell. Autor: David B.