Foto portada: l'alcalde de Sabadell i la rectora de la UAB. Autor: cedida.

Conveni entre Sabadell i la UAB per ampliar relacions

L’ajuntament de Sabadell i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han signat un conveni de col·laboració amb la voluntat d’executar nous projectes. L’acord s’ha signat aquest divendres al Rectorat. 

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i la rectora de la UAB, Margarita Arboix, han signat el conveni, que busca impulsar noves iniciatives en el desenvolupament econòmic, la planificació del territori, la qualitat de vida, la convivència, la formació o les TIC. La ciutat busca que la Universitat la tingui present com un espai de recerca aplicada i l’Ajuntament tindrà en compte el coneixement de la UAB per buscar solucions als problemes de la ciutat.

50è aniversari

La UAB celebra aquest any 2018 el seu 50è aniversari. A Sabadell hi són directament presents a través del Campus de Covadonga (Escola d’Enginyeria i Facultat d’Economia i Empresa) més la Unitat Docent Parc Taulí de la facultat de Medicina. L’ambició del consistori és realitzar nous estudis superiors a la ciutat:

 

“Aquest Govern vol fer una aposta clara per a l’assentament de la universitat a Sabadell, treballar conjuntament per tenir més presència de les universitats a la ciutat i, en aquest marc, reforçar la presència estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona a la ciutat”, diu Serracant. “Aquest conveni és el punt de partida per treballar conjuntament nous estudis d’educació superior a la ciutat amb nous projectes que permetin més idees, més recerca i més coneixement”, diu Serracant.

La rectora de la UAB ha expressat la voluntat de potenciar el campus de Sabadell de la UAB i la formació en especialitats sanitàries.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell i la rectora de la UAB. Autor: cedida.