La Cambra activa un servei d’assessorament enfront la crisi del Covid-19

La Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell ha posat en marxa aquesta mateixa setmana un nou servei d’assessorament personalitzat per a les empreses i autònoms en relació a la crisi ocasionada pel Covid-19. Amb aquest servei es pretén donar suport al teixit empresarial i econòmic de la demarcació.

La situació derivada per la pandèmia ha desencadenat que les administracions públiques hagin hagut de prendre mesures per ajudar als empresaris davant la impossibilitat d’assumir tots els costos que aquesta situació els suposa. Amb poc més de tres dies de funcionament del nou servei d’assessorament personalitzat, ja s’han rebut nombroses consultes procedents d’empreses i autònoms que no tenien del tot clar com procedir amb el seu negoci.

Aquestes consultes majoritàriament tenen a veure amb la viabilitat econòmica i les opcions disponibles en matèria de finaçament per fer front a pagaments d’impostos i d’altres obligacions. Les principals preocupacions dels empresaris són saber quines mesures es poden acollir per poder garantir la viabilitat del negoci a curt i mig termini.

“És en moments excepcionals com el que estem vivint, en els que les institucions hem de donar el màxim suport i assessorament al teixit empresarial. Malgrat les circumstàncies tan difícils que estem travessant, la Cambra esta plenament activa i ens satisfà poder donar seguretat i respostes a empresaris i autònoms”, ha pronunciat el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.

En la seva declaració, Alberich també ha assegurat que “treballem conjuntament amb la resta de cambres catalanes, per reclamar a les administracions que apliquin mesures econòmiques i actuacions immediates per fer front a aquest repte en el que ens trobem immersos”.

L’assessorament personalitzat pel Covid‐19 que ofereix la Cambra és gratuït per a les empreses Preferents del Club Cambra Sabadell i complementa el canal i butlletins informatius actualitzats diàriament amb tota la informació relativa a mesures, ajuts i anuncis de les administracions.

Foto portada: Seu de la Cambra de Comerç de Sabadell. Autor: Cedida