Foto portada: aspecte de la fira, amb simuladors de conducció d'autobusos, aquest dissabte al migdia. Autor: David B.

La Fira de la Mobilitat Sostenible tanca amb xifres discretes

Ippon Motor Vallès patrocina aquesta informació

La Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès ha tancat portes aquest dissabte havent rebut un miler de visitants i un centenar de professionals. Unes xifres discretes per un saló que espera tenir una segona oportunitat l’any vinent. 

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha clos la fira aquest dissabte al migdia. Segons les declaracions recollides per Ràdio Sabadell, ha destacat la doble vessant del certamen: per un costat, la part més de fira de venda i exposició de producte i per altra banda, la part més propera al congrés, amb ponències professionals i per generar debat entre el sector.

A nivell fira, l’assistència ha estat discreta, prop d’un miler de persones en els dos dies i mig que s’ha allargat el certamen. L’assistència permetia conèixer algunes novetats en patinets elèctrics o vehicles híbrids, accedir a un simulador de conducció d’autobús, fer una recàrrega, descobrir mesures de seguretat de vehicles elèctrics. En total hi havia una quinzena d’expositors a la nau central de Fira Sabadell.

Patinets elèctrics d'oferta, divendres a la fira. Autor: J.d.A.
Patinets elèctrics d’oferta, divendres a la fira. Autor: J.d.A.

A nivell congrés, hi ha hagut una vintena de xerrades i debats al voltant de la mobilitat sostenible i els seus reptes, com els nous instruments per moure’s per la ciutat, el vehicle elèctric, la mobilitat sostenible a les ciutats mitjans com Sabadell o la planificació urbana. Un centenar de persones hi han assistit. De fet, el certamen ha portat a Fira Sabadell la reflexió al voltant de la mobilitat o la contaminació de la mà d’experts com l’exdiputat Joan Herrera, director general de l’IDAE (Instituto para la Diversificiación y el Ahorro de la Energía), la investigadora Mireia Gascón, d’ISGlobal, Susana Pasqual, de la Plataforma Qualitat de l’Aire, o Pau Noy, de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura. 

Serracant: “necessitem unes quantes edicions”

“Necessitem unes quantes edicions”, creu Serracant per consolidar aquesta fira, una de les apostes de l’Ajuntament, que ha impulsat aquest punt de trobada a Fira Sabadell, de la mà del Gremi de Tallers i altres agents de la ciutat.

Foto portada: aspecte de la fira, amb simuladors de conducció d’autobusos, aquest dissabte al migdia. Autor: David B.