Fira Sabadell

Sabadell estrena el Firacasa Vallès aquest cap de setmana

Firacasa Vallès promourà aquest cap de setmana una fira on el sector immobiliari serà protagonista. El punt de trobada de l’esdeveniment serà Fira Sabadell, on més de 30 expositors presentaran serveis de compra, venta, reforma, construcció i finança als assistents. El saló comptarà també amb conferències d’experts del sector com Gonzalo Bernardos, Nello d’Angelo i Carles Argemí, que resoldran dubtes i trobaran solucions a qüestions relacionades amb l’habitatge.

L’esdeveniment obrirà les seves portes el divendres 30 a partir de les 14 hores i fins les 20 hores. L’horari de divendres i dissabte serà de 10 a 20 hores. L’entrada és gratuïta i es pot adquirir omplint el formulari a través de la seva pàgina web. D’entre totes les entrades, se sortejarà un viatge a Eivissa.

S’espera que l’assistència de públic al saló sigui alta. Segons Josep Mª Fitó, promotor de la fira, es calculen uns 3.000 assistents, gran part dels quals ja han obtingut la seva entrada. “L’esdeveniment va dirigit a la classe generalista, tot aquell públic interessat en l’àmbit, des de joves fins a famílies”, afirma el promotor.

Expositors

Amb més de 2000 habitatges nous i de segona mà exposats, els assistents tindran a la seva disposició serveis relacionats amb el finançament, les reformes, la decoració, la construcció, l’arquitectura i el disseny, entre d’altres. El saló comptarà amb més de 30 expositors.

Masterclass Inmofiracasa 360º

L’esdeveniment tindrà la presència dels millors experts del sector que oferiran conferències per resoldre tot mena de dubtes als assistents presentant la Masterclass Inmofiracasa 360º. L’exposició anirà a càrrec de Gonzalo Barnardos, analista i consultor econòmic i immobiliari; Carles Argemí, consultor de màrqueting digital internacional; i Nello d’Angelo, mentor i coach d’alta direcció. Aquests parlaran d’aspectes com el present i futur del sector immobiliari, les possibilitats del màrqueting digital i la consecució d’objectius en aquest sector. La presentació de la Masterclass anirà a càrrec de l’Eli Carnicé, comunicadora audiovisual i presentadora de TV. La conferència tindrà lloc el dia 30 des de les 16:45 h a les 20:00 h l’auditori de la fira. El preu per assistir-hi és de 30 euros, amb un descompte del 50 per cent si s’adquireix l’entrada anticipada a través del seu web.

La polèmica: Habitatge no assistirà al saló

Glòria Rubio, regidora d’habitatge de Sabadell, no assistirà a Firacasa, tal com va fer públic . A Sabadell, l’exclusió residencial ha augmentat considerablement, on gairebé un 50 per cent de la ciutadania queda exclosa de l’accés a un habitatge. Des de l’Ajuntament asseguren que, enlloc de promoure l’habitatge com a negoci, les polítiques en aquest àmbit haurien de seguir la línia d’evitar la pèrdua d’habitatge, d’augmentar el parc públic d’habitatges, de mobilitzar el parc buit i de conservar i rehabilitar l’existent. Per aquest motiu, entenen que “la fira fa un pas en la direcció oposada”.

En aquest aspecte, Fitó, promotor de l’esdeveniment, “respecta la opinió i la posició de la regidoria”, però creu que la celebració d’aquesta fira “vol ser un punt de reunió per tot aquell interessat en l’àmbit, posant a disposició serveis com la decoració, les reformes i el disseny, entre d’altres”.

Foto portada: Fira Sabadell, en una imatge d’arxiu.