Fira Sabadell. Autor: David B.

Torna una nova edició de la Fira Industrial

Des d’aquest dijous i fins dissabte, Fira Sabadell acull una nova edició de la Fira Industrial adreçada a autònoms i empreses, organitzada per l’empresa de subministraments industrials i ferreteria Muntada.

La fira té com a objectiu apropar els fabricants i proveïdors de subministraments industrials amb els seus principals clients: les petites, mitjanes i grans empreses i els autònoms. La mostra compta amb diversos expositors formats per fabricants, importadors i distribuïdors de productes abrasius, adhesius, d’aigua, serralleria, elevació i manutenció, embalatge, entre d’altres.

Fira Sabadell. Autor: David B.
Fira Sabadell, aquest divendres. Autor: David B.

Durant els dies de la fira s’han programat un conjunt d’activitats com xerrades sobre temes com “Robòtica col·laborativa, iniciació”, “Tècniques i tractament fluids”, “Les responsabilitats en matèria de prevenció de riscos laborals” i “Influència dels gasos de protecció a la soldadura per arc elèctric”.

La Fira Industrial està oberta durant el dia d’avui fins les 19 hores a professionals i demà dissabte obrirà les seves portes al públic en general de 10 a 15 hores.

Foto portada. un dels expositors de la Fira Industrial. Autor: David B.