Foto portada: dos visitants a la fira. Autor: David B.

Totes les fires que es faran a Fira Sabadell d’aquí a finals d’any

La Fira Jokos, dedicada als jocs de taula, arrenca aquest cap de setmana el període amb més activitat de Fira Sabadell, el darrer trimestre de l’any. D’aquí a finals d’any es faran sis fires. 

Segons dades municipals, durant l’any 2017 la fira va tenir 183 dels 365 dies de l’any ocupats, un 60 per cent més que l’any anterior.

“Fira Sabadell és un dels millors espais perquè un esdeveniment sigui tot un èxit. Aquest edifici municipal singular amb elements diferencials, ubicat estratègicament s’ha convertit en una plataforma de promoció corporativa, empresarial i comercial important i punt de trobada de gent de fora i dins de la ciutat”, assegura el regidor de Treball i Empresa, Edu Navarro.

D’aquí fins a finals d’any es faran mitja dotzena de salons a Fira Sabadell. Són els següents:

  1. 1a Fira Jokos. 22 i 23 setembre: La Fira internacional de jocs de taula, Jokos, es presenta a Sabadell com un punt de trobada per a jugadors i les empreses del sector.
  2. 1a Fira DIYversió! 5, 6 i 7 octubre. La 1a fira de manualitats i aficions és un esdeveniment pensat per a tothom qui vulgui gaudir del seus passatemps preferits. Durant els dies 5, 6 i 7 d’octubre es podrà trobar tot per crear, imaginar i gaudir del temps d’oci. La Fira acollirà un mercat amb venda directa al públic, tallers, classes i demostracions, zona de jocs per a totes les edats, activitats infantils, zona de foodtrucks, etc.
  3. 23a Fira Nuvis del Vallès. 20 i 21 d’octubre. La Fira Nuvis celebra aquest any la seva 23a edició. És tracta d’un espai per buscar productes i serveis per a casaments i celebracions especials. A més de tots els expositors presents a la fira, el certamen inclou un conjunt d’activitats paral·leles obertes al públic visitant.
  4. 1a Expo Nadó. 10 i 11 novembre. Una altra novetat del calendari firal a Sabadell serà Expo Nadó. Aquesta fira ofereix, a més de l’espai expositiu, un seguit d’activitats relacionades amb el món del bebè.
  5. Fes Salut. 24 i 25 novembre. L’objectiu de Fes Salut és donar a conèixer els productes i serveis adequats per millorar la nostra salut des del punt de vista físic, mental i social.
  6. 1a Fira Casa. 30 novembre, 1, 2 de desembre. La programació es tanca amb Fira Casa, el saló de l’immoble per llogar, comprar, vendre o reformar, que es podrà visitar del 30 de novembre al 2 de desembre.

La Fira Jokos arrenca aquest cap de setmana aquest calendari.

Foto portada: dos visitants a la fira de clics de Playmobil. Autor: David B.