Foto portada: Seligrat, nou entrenador del CE Sabadell. Autor: R.Benet.

Seligrat, destituït

Després de l’incident d’ahir amb els aficionats desplaçats a Peralada, el club ha decidit aquest matí rescindir el contracte del tècnic de Torrent. Així doncs, el segon entrenador, Josep Maria Ferrer, també ha estat cessat del seu càrrec.

La picabaralla amb els aficionats del Centre d’Esports que es van apropar al Municipal de Peralada ha estat la gota que ha fet vessar el got. Toni Seligrat no seguirà sent l’entrenador del Sabadell després que el Consell d’Administració hagi decidit aquest dilluns prescindir dels seus serveis “amb la intenció de millorar la dinàmica esportiva actual”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

El tècnic de Torrent ha estat al capdavant de l’equip en 58 partits durant una temporada i mitja. 16 victòries, 27 empats i 15 derrotes ha estat el resultat del pas de Seligrat pel club sabadellenc. A partir d’avui, el CE Sabadell haurà de buscar la figura que el substituirà en el que queda de temporada. De moment, no hi ha substitut.

Acomiadament, sobretot, per la dinàmica esportiva

Segons han indicat fonts del club a aquest digital, l’acomiadament es produeix sobretot per qüestions esportives, tot i que l’incident a Peralada, ha fet del tot impossible un ultimàtim de cara al proper cap de setmana en el partit contra el Conquense.

Més info: ‘Així ha estat la bronca‘.

Foto portada: Seligrat, quan va arribar al club. Autor: R.Benet.