Foto portada: Sanchón, lluitant una pilota. Dihör.

Polèmica arbitral en la primera derrota del Sabadell de Seligrat (2-0)

El Sabadell de Toni Seligrat ha viscut aquest diumenge la seva primera derrota en Lliga. Els arlequinats, amb un jugador menys durant bona part del partit, han perdut 2 a 0 al Rico Pérez contra l’Hèrcules.

El Centre d’Esports ha hagut de jugar amb un jugador menys durant dues terceres parts del partit, després de l’expulsió per doble targeta groga d’Aleix Coch passada la mitja hora de joc. Fins aquell moment, la defensa arlequinada ha estat molt efectiva mentre que l’atac no combinava de forma suficient per generar perill. No obstant, Coch ha rebut la segona groga en una acció que l’àrbitre havia invalidat prèviament per fora de joc de l’atac alacantí. A més, l’àrbitre no ha ensenyat la vermella a Coch fins que l’assistent ha recordat que el jugador ja portava una targeta.

Trápaga ha debutat aquest diumenge. Autora: Dihör.

Des d’aquell moment el Sabadell ha començat a patir. Al minut 62 Chechu Flores ha obert el marcador de penal. També amb protagonisme arbitral, ja que la falta de Marc Martínez ha estat comesa fora de l’àrea segons han reclamat des del Sabadell. “No he experimentat mai un arbitratge com el que hem rebut avui”, ha valorat Seligrat en roda de premsa. Després d’obrir la llauna, en el minut 74 Carlos ha marcat el segon i definitiu gol del partit. Ha debutat amb la samarreta del CE Sabadell José Luis Trápaga.

El Sabadell tanca la jornada amb quatre punts sobre nou possibles, empatat a punts amb altres set equips. La setmana vinent, rebrà al Badalona diumenge a la Nova Creu Alta (19 hores).

Hércules CF: Falcón, Juanjo, Peña, Mikel, Samuel, Navarrete (Miñano, 46′), Chechu Flores (Óscar Díaz, 82′), Pepelu, Carlos, Juli i Moha (Gaspar, 71′).
CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Aleix Coch, Pol Moreno, Migue, Pedro Capó, Marc Martínez (Ángel, 67′), Josu (Trápaga, 59′), Felipe Sanchón i Adri Díaz (Mario, 77′).
Gols: 1-0 (62′) Chechu Flores, de penal. 2-0 (74′) Carlos.
Àrbitre: Rafael Sánchez Gómez (col·legi murcià). Ha amonestat als visitants Adri Díaz, Roberto, Marc Martínez i Pedro Capó. Ha expulsat per doble groga al visitant Aleix Coch.