Rufián (ERC), Aranda (PSC) i Mena (ECP) repetiran al Congrés

Sense sorpreses pel que fa als diputats sabadellencs al Congrés. Els tres que tenien opcions reals de ser-ho han revalidat la seva acta de diputat. Així Gabriel Rufián, cap de llista dels guanyadors de les eleccions a Catalunya, Paco Aranda i Joan Mena tindran acte de diputat a la Carrera de San Jerónimo de Madrid. 

Rufián, veí de Sabadell, ha votat al matí a l’escola Ribatallada. Serà de nou diputat, per segona vegada encapçalant la delegació republicana a Madrid. Rufián és diputat des de les eleccions generals de desembre de l’any 2015. També va entrar al Congrés en aquell moment Joan Mena, exregidor i exdiputat al Parlament, per part d’En Comú Podem. Mena anava de número 5 dels comuns per Barcelona. I justament els comuns han obtingut cinc diputats per la circumscripció.




Finalment, el socialista Paco Aranda, parella de l’alcaldessa Farrés, també ha revalidat la seva acta. Aranda era el candidat número 5 del PSC per Barcelona i els socialistes tindran mitja dotzena de diputats. És el diputat sabadellenc amb menys experiència ja que va ser escollit per primera vegada el passat 28 d’abril.

Foto portada: Gabriel Rufián, Paco Aranda i Joan Mena. Autor: David B.

Comments are closed.