Tsunami Democràtic convoca accions a Sabadell el dia de reflexió

‘Convidem-los a reflexionar’. Així es convoca des del perfil de La Forja a Twitter però en nom del Tsunami Democràtic per al proper 9 de novembre, dia de reflexió. La tarda de dissabte serà moguda a Sabadell, amb diverses cercaviles. 

A les cinc de la tarda es convoquen concentracions a quatre punts de la ciutat: la plaça del Pi, a Ca n’Oriac, el ‘Mur de la llibertat’, a Gràcia, la plaça del Mestre Planas, a l’Eixample, i la plaça de la Creu Alta. D’altra banda, fins les 8 del vespre hi haurà activitats culturals a la plaça del doctor Robert.

El cartell no diu si des dels barris s’anirà en manifestació fins Doctor Robert, però seria el més possible, ja que és un format molt habitual a les mobilitzacions a Sabadell, sobretot de l’esquerra anticapitalista, que surten a mode de columna des d’alguns barris per acabar al Centre. Sense anar més lluny, és exactament el mateix format que es va convocar el vespre del dilluns 14 d’octubre, quan es va publicar la sentència del Suprem als dirigents independentistes. Aquella manifestació va tenir uns 8.000 participants i va acabar a les portes dels jutjats (més info: ‘Milers de persones surten al carrer contra la sentència‘).

Accions a altres ciutats

Ara Tsunami Democràtic convida els participants a “desobeir” la Junta Electoral Central. S’han convocat accions similars a Barcelona i la majoria de ciutats catalans: Terrassa, Reus o Girona.

Foto portada: concentració independentista fa uns dies davant la comissaria de la Policia Nacional. Autor: David B.