Foto portada: la pancarta, el dia de reflexió, 20 de desembre de 2017. Autor: David B.

La solució de Martínez (Guanyem) per al conflicte de la pancarta i els llaços

La portaveu de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez, i tercera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament, assegura que ha fet arribat a l’alcalde de Sabadell la necessitat de complir el requeriment de la Junta Electoral de Zona de Sabadell i retirar la pancarta Llibertat Presos Polítics i els llaços grocs dels edificis municipals. 

Segons ha expressat Martínez, “demanem a l’alcalde que faci el que diu la Junta Electoral”. I en concret expressa la seva petició: “tornem a donar-li la volta a la pancarta. És una forma de visualitzar el malestar. I que es tapin els llaços” durant el període electoral, ha assegurat Martínez, qui ha assegurat que Serracant “ho farà” sense concretat però quan.

Foto portada: Miquel Soler i Marisol Martínez. Autor: M.Tornel.
Miquel Soler i Marisol Martínez. Autor: M.Tornel.

D’aquesta forma, Martínez proposa fer el mateix que durant la campanya electoral de les autonòmiques del 21 de desembre de 2017, quan l’Ajuntament va mantenir la pancarta Llibertat presos polítics fins que enlloc de retirar-la li van donar la volta, deixant-la penjada però en blanc. Una sortida que visualitzaria el malestar existent amb la Junta Electoral però permetria complir les seves peticions.

Foto portada: la pancarta, el dia de reflexió, 20 de desembre de 2017. Autor: David B.

Comments are closed.