Foto portada: assemblea d'En Comú Podem Sabadell. Foto: @podem_sabadell via Twitter.

Berlanga, ratificat com a cap de llista dels comuns

Joan Berlanga serà el cap de llista dels comuns l’any vinent després que la seva proposta de llista hagi estat ratificada per l’assemblea celebrada a Sol i Padrís. L’actual primer tinent d’alcalde anirà acompanyat pels regidors Elena Hinojo (de Podem), Edu Navarro (d’EUiA) i Alejandra Sandoval (Podem) en els llocs més destacats. 

La proposta de llista va ser ratificada sense cap vot en contra (110 a favor, quatre abstencions) pels assistents. La llista inclou gent d’ICV, EUiA, Podem i independents. Té un 60 per cent de dones i un 20 per cent de persones joves. Berlanga assegura que els comuns són l’eina per superar la “tradicional fragmentació de l’esquerra a partir del treball conjunt i el principi d’una persona un vot”.

“No és el moment d’abraçar-se a les sigles del partit o a l’espai de confort polític. Les necessitats de la gent treballadora de Sabadell mereixen un front ampli d’esquerres perquè els seus interessos siguin defensats amb força a l’Ajuntament on els egos i les ambicions personals quedin de banda”, assegura Joan Berlanga. 

La jornada s’ha dut a terme amb normalitat i amb el guió previst malgrat que 24 hores abans es va fer públic l’acord entre les direccions locals de Podem i EUiA per concórrer als comicis al marge dels comuns.

Ara s’han escollit els primers 14 números de la llista. A principis de l’any vinent s’escolliran la resta. Hinojo assegura que la candidatura és un “reflex de la ciutat” mentre que Navarro sosté que “estem preparats per tenir l’alcaldia i governar escoltant la ciutadania i centrant-nos en les necessitats de tots els barris”. El diputat al Congrés dels Diputats i portaveu nacional dels comuns, el sabadellenc Joan Mena, ha donat suport a la llista.

Foto portada: Navarro, Hinojo, Mena, Berlanga i Sandoval, aquest dissabte. Autor: cedida.

Comments are closed.