L’exgimnasta Marina Fernández, número 5 de Cs

L’exgimnasta sabadellenca Marina Fernández Moreno serà la candidata número 5 per Ciutadans a les properes municipals. Fernández té 26 anys, és llicenciada en Dret i està preparant oposicions per a l’administració de justícia. Forma part d’una generació exitosa de gimnastes espanyoles. 

Els partits segueixen desgranant els seus candidats quan falten pocs dies per presentar les llistes definitives. Alguns ja han presentat tot l’equip, com el PSC, ERC o Junts per Catalunya, i d’altres encara mantenen les incògnites. És el cas de Ciutadans, que només ha ratificat el seu alcaldable, Adrián Hernández, i ara ha fet públic el nom del número 5 a la llista. Serà Marina Fernández Moreno, exgimnasta rítmica i membre de la selecció espanyola que va guanyar la Copa del Món l’any 2013 a Lisboa.

Fernández, en la seva etapa de gimnasta.
Fernández, en la seva etapa de gimnasta.

Fernández va ser esportista d’elit durant un bon grapat d’anys. Vinculada al Club Muntanyenc de Sant Cugat, des dels sis anys va practicar gimnàstica rítmica, als 11 va rebre una beca al CAR Sant Cugat per la selecció catalana i als 16 va entrar a formar part del combinat estatal, representant Espanya a diverses copes del món, a l’europeu de Bakú 2009 o als mundials de Mie 2009 i Moscou 2010.

L’any 2013, va deixar la selecció espanyola entre una certa polèmica ja es va quedar fora del combinat estatal per als mundials de Kiev mentre ella va denunciar que la selecció li va demanar fingir una lesió. Poc després es va retirar de la competició.




A dia d’avui, Fernández continua vinculada al món de l’esport i és jutge nacional de gimnàstica rítmica, activitat que, segons informa Cs, compagina amb la dansa i la moda. Actualment pertany a l’equip d’animadores esportives oficials del Futbol Club Barcelona, conegut com Dream Cheers, on se la pot veure en els partits de bàsquet del Barça. Segons el partit taronja, amb ella s’aposta pel talent i la joventut. Actualment té 26 anys, és Llicenciada en Dret i està preparant oposicions per a l’administració de justícia.

Foto portada: Fernández. Autor: cedida. 

Comments are closed.