Esteban Gesa, PP. Autor: David B.

Mobilitat, espai públic i seguretat: les prioritats de campanya de Gesa (PP)

  • Gesa sosté que l’actual govern ha estat una “desgràcia” per a Sabadell.  
  • Fernández: “no tolero que algú em digui ‘dreteta covarda’ perquè hem entregat durant anys la nostra vida per Espanya”.

El candidat popular, Esteban Gesa, ha presentat aquest dimecres les seves credencials com a alcaldable del PP a Sabadell. Ho ha fet en un diàleg amb el periodista Tomás Guasch, amic de Gesa i autoproclamat ministre de Tabàrnia. Quan Gesa ha recordat la broma, alguns assistents s’han animat amb un ‘Viva  Tabàrnia’.

“Ens fa vergonya com aquests senyors del govern ha deixat la ciutat”, ha assegurat, mantenint que el govern ha deixat de banda les seves obligacions per centrar-se en el procés separatista. “Com no tenen programa han volgut suprimir tot el que olori a Espanya”, ha recordat en referència al conegut com a informe Machado. També ha recordat com l’ara alcalde es posava samarretes amb el missatge ‘Prou imputats’ i quan l’imputen a ell se l’ha canviat per una de ‘Perseguir la corrupció no és delicte’. El popular ha acusat l’actual govern de fer la vida “impossible” a la Policia Municipal i creu que la sensació d’inseguretat a Sabadell és “tremenda”. Mentre es jubilen 50 policies locals se n’han convocat 16.

Fernández, Guasch i Gesa
Fernández, Guasch i Gesa

El candidat popular ha seguit així carregant contra el quatripartit: per favorable a les ocupacions, per tancar la Zona Hermètica i deixar sense discoteques la ciutat ni tan sols per la Nit de Cap d’Any, per fer carrils bici sense tenir “cultura de bicicleta a la ciutat”, per complicar encara més la mobilitat que serà “un dels nostres eixos de campanya” o no preocupar-se pels barris que “els han importat un rave”. “S’han dedicat al procés, a nodrir les entitats amigues i acontentar els acòlits”.

Prioritats

Gesa ha assenyalat tres prioritats per a la seva campanya: mobilitat, manteniments i seguretat. “Són tres coses molt importants”, ha finalitzat. “Sabadell no mereix el govern que té, més d’activistes que de gestors”.

Fernández ataca Vox

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha recordat com durant anys havia de mirar sota del seu cotxe per por a patir un atemptat d’ETA. Per això “no tolero que algú em digui dreteta covarda perquè durant anys hem entregat la nostra vida per Espanya”. Dreteta covarda és com es refereix el president de Vox al PP.

“Vivim un període d’indignació de dretes i a ningú se li escapa que ho poguin canalitzar alguns. Però han governat algun cop l’Ajuntament? No trobareu cap candidat a l’alcaldia que atengui la ciutadania com ell. No trobareu cap regidor capaç de viure la vida no com un polític sinó com algú que es posa a la pell de l’altre. Puc entendre que algú es plantegi votar altres, però us vull demanar suport per una persona, un equip i un projecte de ciutat”, ha dit Fernández.

Unes 150 persones han assistit a l’acte de presentació del candidat popular que s’ha dut a terme al centre de la Germandat de la Verge de Gràcia, a Can Puiggener.

Foto portada: l’alcaldable del PP, Esteban Gesa. Autor: David B. 

Comments are closed.