El coordinador de Sabadell per la Independència, Francesc Baró. Autor: J.d.A.

L’excoordinador de l’ANC a Sabadell, número 2 de Ciuró (Junts per Sabadell)

L’excoordinador de la secció local de l’Asssemblea Nacional Catalana a Sabadell, Francesc Baró, serà el número 2 de Junts per Sabadell a les municipals, segons ha avançat aquest dimecres La Vanguardia i ha confirmat el propi Baró a aquest digital. Baró va deixar fa algunes setmanes el càrrec al Secretariat Nacional de l’ANC. 

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, aposta per una llista més enllà dels partits, i així serà presentada en els propers dies. Segons ha sabut aquest digital, entre els llocs més destacats hi haurà una majoria d’independents.




De moment, però, ja se sap el número 2. Serà Francesc Baró, fins fa unes setmanes membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana i anteriorment coordinador de Sabadell per la Independència, la secció local de l’ANC. La inclusió de Baró a la llista ha estat avançada per La Vanguardia i confirmada per Baró a aquest digital.

“El que m’ha atret és el projecte de ciutat i d’aportar feina a Sabadell. Hi ha coses que s’han de millor i evidentment som republicans però farem gestió per a tothom”, ha dit.

Baró avança que la resta de la llista serà “molt transversal amb gent diversa i no de partit. Som gent de diverses sensibilitats i formes de fer”.

Foto portada: Baró, en un ple municipal. Autor: David B. 

Comments are closed.