Ara Sabadell acusa “la vella casta” d’Iniciativa de manipular l’espai dels comuns

Càrrega de profunditat, pel to, contra el projecte dels comuns a Sabadell. No des de la direcció local de Podem, veritable maldecap pels comuns, ni des d’EUiA, que ha tancat coalició amb el partit lila al marge dels comuns. Ara el foc ve des de l’àmbit d’Ara Sabadell, la iniciativa política de Ramon Vidal, el company de govern i de grup municipal de Joan Berlanga, líder dels comuns a la ciutat. El nou partit acusa els comuns d’amagar “la vella casta d’Iniciativa” i de polítiques de despatxos. 

La cara visible d’Ara Sabadell és Ramon Vidal, regidor d’Unitat pel Canvi i company de grup municipal de Joan Berlanga, alcaldable dels comuns a la ciutat. Vidal va ser secretari general de Podem a Sabadell fins l’any passat, quan va perdre les primàries als càrrecs interns del seu partit. Malgrat formar part dels comuns a l’inici, ha anat prenent distància fins configurar un nou partit: Ara Sabadell. Tot des del cercle Podem Sabadell Decano. 

A falta de poc més de 100 dies per les eleccions, i després del manifest de suport a Berlanga d’aquest divendres, des d’Ara Sabadell acusen els comuns d’amagar poc més que la “vella casta” d’Iniciativa per Catalunya. En un comunicat, acusa els comuns de manca de lideratge, a Iniciativa de manipular el projecte dels comuns i a l’actual direcció de Podem de revengista. “Es pensa més en la política manada des dels despatxos i cuines polítiques”, diuen en el comunicat.  Aquest dissabte el cercle Podem Sabadell Decano, controlat per Vidal, ha fet la cinquena assemblea anual i ha reiterat el suport a una candidatura municipalista de bell nou al marge dels comuns i al marge de Podem.

“El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línees d´actuació preestablertes. Aixó només es pot aconseguir des d’un partit purament municipal, i plural”, assegura Vidal.

Ara Sabadell assegura que “el canvi és Ara”, vist que els comuns estan manipulats i a dia d’avui no saben com es diran ni si aniran amb o sense Podem amb una coalició “imposada des de dalt”.

Foto portada: Vidal, intervenint al cercle Sabadell Decano. Autor: cedida.

Comments are closed.