Informació i compra de ‘El final de la era Bustos’

Què és El final de la era Bustos. Sabadell más allá del caso Mercurio?

El final de la era Bustos és el primer llibre editat per iSabadell. Escrit pels periodistes Antonio Santamaria i Jordi de Arriba, repassa el sotrac que ha suposat per la ciutat de Sabadell la sortida a la llum del cas Mercuri, que posa l’ajuntament de Sabadell sota sospita de corrupció i ha acabat amb el període a l’alcaldia de Manuel Bustos, un alcalde singular.

Però a més El final de la era Bustos. Sabadell más allá del caso Mercurio exposa els principals reptes de fons que té la ciutat de Sabadell en un món global. La decadència de les elits locals, el final del model de ciutat-fàbrica i les seves possibles alternatives queden dibuixades en el volum.

Què s’ha dit sobre El final de la era Bustos. Sabadell más allá del caso Mercurio?

Vilaweb. Xavier Montanyà. “La fi de l’era Bustos”

Santamaria i De Arriba fan periodisme amb majúscules en una societat corcada que potser té por de saber la veritat, de mirar-se al mirall”. “El text es llegeix com una crònica detallada, un ‘collage’ de gèneres periodístics, amb notícies, articles d’anàlisi i reportatges sobre el terreny”

El Mundo. Una crónica de urgencia sobre el declive del ‘bustismo’: “El final de la era Bustos es una crónica tecleada al calor de los acontecimientos de un escándalo político en buena parte pendiente de desvelarse”

 Ara: ‘Un llibre relata el tràngol de Sabadell amb el cas Mercuri’. “Els dos autors no s’han deixat aclaparar pel clima de tedi mediàtic que regna a la ciutat des de fa molts anys”.

Xavier Vinader, periodista i reporter, prologuista de El final de la era Bustos

El llibre que tenen a les mans és el relat d’un terrabastall que ha sotraguejat Sabadell de dalt a baix. És la crònica d’urgència del cas Mercuri, la investigació que ha fet saltar del seu poltró municipal el socialista Manuel Bustos i té empaperats a diversos membres  del seu equip municipal”

El final de la era Bustos  no sols explica la davallada d’un alcalde que es creia intocable sinó que ha posat fi a l’omertà que regnava fins ara a Sabadell entorn a determinats temes i edemes, plantejant la necessitat urgent d’una regeneració democràtica a la ciutat”.

Què has de fer si vols comprar El final de la era Bustos. Sabadell más allá del caso Mercurio:

1. Adquireix el teu exemplar a través del nostre web.

Només has d’omplir el formulari que trobaràs quan vulguis fer efectiu el pagament. En ell ens hauràs de dir també la teva adreça on vulguis rebre el teu exemplar del llibre.

El final de la era Bustos costa 15 euros. Si la direcció d’enviament pertany a la ciutat de Sabadell, l’enviarem sense cap despesa (recomanem que ens indiqueu un horari d’entrega: matí, tarda o vespre). Si vius o vols que l’enviem fora d’aquesta ciutat, hauràs de pagar contra reemborsament les despeses d’enviament que carregui Correus. En la majoria dels casos, rebreu el vostre exemplar dins les següents 48-72 hores a la compra.

Per a formalitzar el pagament, hauràs d’utilitzar el botó de Paypal que adjuntem. Així podreu pagar fàcilment i de forma ràpida amb qualsevol targeta de crèdit o compte de PayPal. Si ja ho teniu clar, només cal que cliqueu aquest botó per a començar la compra de El final de la era Bustos.

2. Pots adquirir el volum, directament a les principals llibreries de Sabadell.

Trobaràs exemplars a: La Llar del Llibre, Abacus Sabadell, El Corte Inglés, Llibreria Paes, Llibreria Técnica i altres llibreries dels barris de la ciutat (La Creu de Barberà, Eixample, Ca n’Oriac, Creu Alta, Can Rull, Sol i Padrís, Concòrdia…).

Si no el trobes, fes-nos-ho saber, si us plau, a direccio@isabadell.cat i t’oferirem una alternativa immediata. Si ets llibreter i vols tenir exemplars de El final de la era Bustos, contacta amb nosaltres per correu electrònic.