Nova cuina de l'Amanidor de CIPO. Autor: Jordi M

L’Amanidor de CIPO estrena cuina per continuar creixent

El projecte gastronòmic de CIPO continua creixent amb la inauguració d’una nova cuina a la seu del carrer de l’Himalàia. Segons han exposat els responsables de l’entitat, l’adequació el nou espai permetrà fer un pas més en la professionalització del servei de càtering de l’Amanidor, que passarà a produir més àpats diaris i donarà feina a més persones amb discapacitat.

La inauguració de la nova cuina ha tingut lloc aquest dimecres amb la presència de regidors i representants del tercer sector. Tal i com ha destacat Joan Madaula, president de CIPO, el servei de restauració s’ha consolidat en els darrers anys com una de les puntes de llança de l’entitat. Dona feina a nou persones amb discapacitat intel·lectual i cinc tècnics de suport, a més d’obrir la possibilitat de formar-se a alumnes en pràctiques de centres com l’Escola Xalest o Xaloc.

Dolços de l’Amanidor. Autor: Jordi M.

Segons ha explicat el gerent de CIPO, Jordi García, la posada en marxa de la nova cuina suposarà un increment de la productivitat important -fins ara tot es preparava a la cuina de La Creu de Barberà, on va començar el projecte fa dos anys- i permetrà superar els més de 1.000 menús setmanals que assoleix actualment l’Amanidor. Les noves instal·lacions simplificaran el procés logístic per als usuaris i obriran la porta a oferir nous serveis per a empreses, entitats i administracions.

En aquest sentit, una de les novetats que s’ha donat a conèixer és la creació d’un hort a CIPO, on usuaris del centre ocupacional i l’equip de jardinera s’encarregaran de cultivar algunes verdures, fruites i hortalisses de temporada per a l’Amanidor. A més, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, el servei de l’Amanidor s’encarregarà de distribuir pròximament uns 25 menús diaris a veïns de la zona nord de la ciutat que es troben en situació de dependència.

Foto de portada: la nova cuina de l’Amanidor. Autor: Jordi M.

Els comentaris estan tancats