Imatge de l'operatiu que s'havia instal·lat al Parc de Bombers de Puigcerdà. A la imatge els policies nacionals francesos que han participat al rescat el 29 d'octubre del 2018. (horitzontal)

Localitzats amb vida els excursionistes perduts a la Cerdanya

Els equips de recerca han localitzat amb vida els dos excursionistes de Sabadell perduts a Meranges, a la Cerdanya, des de dissabte. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter de la Gendarmeria ha localitzat dues persones a la zona de Malforat, al costat francès de la Cerdanya, i a falta de la identificació oficial, tot apunta que són l’home de 57 anys i la dona de 43 anys que estaven desapareguts.

Aquest dilluns a primera hora del matí, efectius dels Bombers, dels Mossos, dels Agents Rurals i un helicòpter de la policia francesa havien reprès la recerca. Dissabte, ells mateixos van trucar per avisar que s’havien desorientat.
La responsable del refugi, la Glòria, va assegurar a l’ACN que tots dos havien arribat cap a dos quarts de deu del matí al refugi en cotxe i que s’havien proposat pujar la muntanya tot i el mal temps i les advertències dels treballadors.

Foto portada: operatiu que s’havia instal·lat al Parc de Bombers de Puigcerdà. A la imatge els policies nacionals francesos que han participat al rescat el 29 d’octubre del 2018. Autor: ACN.