Foto portada: concentració aquest migdia. Autora: A.Almendro / cedida.

Mala maror a Can Deu

Fa mesos que les queixes sobre la degradació de la convivència al barri de Can Deu van en ascens. Aquest cap de setmana els problemes han donat un salt qualitatiu al produir-se un incident amb ferits al tancament d’un conegut bar. Desenes de veïns han protagonitzat una concentració de repulsa aquest diumenge al migdia. Els ànims estan encesos. 

Els fets es van produir cap a la una de la matinada, quan el bar Parada, al Portal de la Floresta, es disposava a tancar. Quatre persones van entrar a l’establiment amb la intenció de prendre uns combinats. En aquell moment, els amos, un conegut matrimoni de Can Deu, estaven recollint el bar i es van negar a servir-los. A canvi van rebre diversos cops tant ells com un client, segons confirmen fonts de la Policia Municipal de Sabadell a aquest digital. També hi ha hagut nombrosos danys materials a l’establiment. Els ferits estan bé però el bar no ha obert aquest diumenge. “La família està molt espantada”, reconeixen fonts veïnals a aquest digital.
Desenes de veïns de Can Deu s’han concentrat aquest migdia a les portes del bar en repulsa als incidents i per dir prou als creixents problemes a la zona. Fa mesos que veïns històrics del barri més al nord de Sabadell alerten que la convivència s’està degenerant després de l’arribada d’un bon grup de famílies, moltes d’ètnia gitana, d’altres municipis barcelonins. Demanen a l’administració que prengui mesures contra la delinqüència i deixi de costat el paternalisme.

Foto portada: concentració aquest migdia. Autora: A.Almendro / cedida.