Carrer de Gràcia

Què se sap i què no se sap del crim del carrer Gràcia?

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra investiga l’homicidi de dissabte al matí al carrer de Gràcia, al centre. 72 hores després, se sap ben poc de l’incident, més enllà de les següents claus. La víctima mortal té 32 anys, és de nacionalitat espanyola i no residia a Sabadell sinó a Barcelona, tot i que se l’havia vist per la ciutat vallesana tot sovint. 

La nit de divendres a dissabte, pels volts de quarts de cinc de la matinada, va rebre una ganivetada, que va resultar mortal. No més. Una sola ganivetada, segons ha pogut saber aquest digital, a l’artèria femoral. L’home va morir dessagnat al mig del carrer, ben a prop d’un contenidor on es bolca material de l’antiga botiga de joguines Ribas, just al costat del caixer del BBVA. L’home va morir envoltat de tanta sang que semblava tenir més punxades de les que va tenir en realitat. La proximitat de les càmeres de seguretat hauria d’ajudar a resoldre el crim. L’arma del crim tampoc ha aparegut encara.
La Policia Municipal va rebre un avís del veïnat alertant que un home s’estava dessagnant al carrer. Quan van arribar els agents, van intentar reanimar l’home. Després ho van fer els sanitaris. Però tot plegat va ser impossible, i la víctima va morir dessagnada. Dissabte al matí el carrer de Gràcia va quedar tallat durant bona part del matí, i sorprès per l’homicidi. El cadàver del jove va quedar al carrer fins mig matí, quan el forense el va aixecar i els Mossos d’Esquadra van començar a buscar indicis per explicar un crim que encara no té gaires respostes.

72 hores després, la investigació procedeix amb gran discreció. Encara no s’ha trobat l’arma blanca que va causar la mort de l’home. I tampoc hi ha, clar, cap detingut.

Més info: ‘S’investiga una mort violenta al carrer de Gràcia‘. 

Foto portada: el carrer de Gràcia, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.