Foto portada: exterior de la nau de l'agressió sexual múltiple a Sabadell, aquest matí. Autor: David B.

Sis detinguts per una agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys

Sis homes han resultat detinguts aquest diumenge al matí després d’una agressió sexual en una nau abandonada de Sabadell. Segons ha pogut saber iSabadell, una jove de 18 anys ha denunciat una violació múltiple. La jove ha aconseguit fugir de la nau a peu i ha estat ajudada per una parella que anava en cotxe, que l’ha portat fins la policia. Els Mossos investiguen els fets. 

La noia, a punt de complir 19 anys, va sortir de festa amb un grup d’amics pel centre a celebrar un aniversari. Però, per causes encara desconegudes, va acabar en una nau abandonada al barri de Can Feu. La mateixa nau que va patir un incendi fa unes setmanes amb vuit persones dins quan van iniciar un foc per escalfar-se que va escapar-se de les mans. Segons van confirmar aquells dies fonts d’Acció Social i de la policia, la nau és emprada a mode d’infrahabitatge per un grup de joves.

Allà la jove denuncia haver patit una violació múltiple per part de tres persones, segons han confirmat fonts policials a aquest digital. La jove ha pogut escapar fugint, amb un dels homes perseguint-la, i ha trobat una parella que circulava en cotxe per un carrer proper. L’han portat a la seu de la Policia Municipal, i des d’allà l’han traslladat a l’hospital Parc Taulí per a la seva valoració.
Mentrestant agents de la Policia  Municipal i els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins la nau i han detingut sis homes. La principal hipòtesi és que tres individus van participar en la violació mentre que altres tres no van participar-hi directament però no van fer res per impedir-ho. Els homes estan en dependències policials a l’espera de passar a declarar. Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquesta tarda que hi ha una denúncia per agressió sexual però no donen més detalls ara per ara perquè s’estan investigant els fets.

Foto portada: exterior de la nau, aquest matí. Autor: David B.