Foto portada: el president del CCVOC i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez.

L’alcalde de Castellar alça el to: “ja no recordem com teníem la UCI fa uns dies?”

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, a la vegada president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, està preocupat. Davant la interpretació molt flexible de les mesures d’alleujament que bona part de la ciutadania castellarenca, sabadellenca i vallesana està fent aquests dies, ha decidit alçar el to: “ja no recordem com teníem la UCI del Taulí fa només uns dies?”, es pregunta en un vídeo en to seriós. 

Giménez no entén com des del 2 de maig pot haver-hi grups de gent fent esport plegats (no està permès més que l’esport en solitari), gent gran a totes hores pels carrers (no ho haurien de fer) o gent jove en grup per les places o pel propi Puig de la Creu. Tot a més sense gaire respecte per les franges horàries imposades pel govern central:

“Ja no recordem com teníem la UCI del Taulí fa uns dies? Per això estem repartint mascaretes per tothom?”, es pregunta. Missatge també pels sabadellencs que fan esport en dues rodes: “us estimem molt, però no cal que vingueu a visitar-nos tots els dies en bicicleta”.

El president del Consell Comarcal demana responsabilitat: “ho podem fer millor”, conclou.

 

Foto portada: el president del CCVOC i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez.