Foto portada: castell de focs, aquest dilluns. Autor: David B.

Arrenca la Festa Major de Sant Quirze

Aquest dimecres 28 d’agost s’inicia una nova Festa Major que durarà fins el proper dilluns 2 de setembre. Tot i que la Festa Major s’inicia aquest dimecres amb la inauguració de la VIII Mostra d’Art i de l’exposició Pels camins de Sant Quirze ens trobarem, el tret de sortida de la festa és el dijous amb la benvinguda de Festa Major seguit d’un correbars.

El gruix de la festa comença el divendres a la tarda, amb una cercavila i el pregó a càrrec del Club Voleibol Sant Quirze seguit dels versots i ball de diables, d’una fideuada popular i els concerts de Atenea Carter i de Los 80 Principales.

El dissabte començarà amb esports, la pedalada i activitats infantils. La tarda l’arrencarà l’aixecada de Castells on hi participarà els Castellers de Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Margeneres de Guissona, seguida d’una cercavila de gegants. La nit l’obrirà el concert de The Sey Sisters, la Confetti Led Party el correfocs i la tancarà l’Espectacle de Festa Major, que proposa un viatge en el temps a les Festes Majors dels anys 70.
Diumenge hi haurà diverses activitats, de les que destaquen la Cursa Popular Solidària i El Petit Embassa’t que comptarà amb Lu Rois i El pot petit. El parc de les Morisques acollirà a la tarda una Festa Holi on es repartiran més de 2.000 bosses de colors, seguit de concerts, de l’actuació de Toni Albà amb el muntatge Audiència I-Real i el posterior concert de Roba estesa i Seguirem, Tribut A Obrint Pas.

Dilluns 2 de setembre la programació es centra en diverses activitats i tallers infantils, que es tancaran amb un sopar de Cloenda Festa Major, Havaneres i el Castell de Focs que serà l’encarregat de tancar la festivitat. Aquí podeu consultar el programa complert de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2019.

Foto portada: castell de focs. Autor: David B.