Foto portada: captura de vídeo del jove.

Un jove denuncia una nova discriminació racista a la discoteca Waka

Un noi ha denunciat, mitjançant un vídeo publicat a Twitter, una presumpta discriminació racista a la discoteca Waka Sabadell. En el vídeo es pot veure a l’afectat explicant la situació que acabava de viure. Tot i que, en un principi segons explica el noi, complia els requisits per accedir al local d’oci nocturn, se li negava l’entrada i no se li donaven els motius. La conclusió a la que ha arribat el jove és que no el deixaven passar pel fet de ser negre. 

Un jove de 21 anys ha denunciat en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials, que la discoteca Waka Sabadell del municipi de Sant Quirze del Vallès, el va discriminar pel seu color de pell. Al vídeo la presumpta víctima explica que té l’edat mínima obligatòria per poder entrar i que s’ha identificat amb el seu DNI. A més, en el vídeo ensenya la seva roba que, segons ell, compleix amb el protocol de vestuari.

L’afectat també compara la seva vestimenta amb la de persones que ja han passat, i conclou que no l’han deixat entrar per “un acte racista”. “No sé a quina esmena ens hem d’acollir per entrar a una discoteca sense ser discriminats per ser negres”, es lamenta el jove.

Per últim, el noi comenta que ha demanat el full de de reclamacions i ha anat a la policia. Aquesta, segons ell, l’ha respost que “com els porters no li havien dit clarament que no el deixaven entrar per ser negre, no farien res”.

Foto portada: Captura de pantalla del vídeo penjat al Twitter.