Foto portada: captura de vídeo.

[Vídeo] Batalla campal a l’Eix Macià
Nou detinguts i diversos ferits aquesta matinada a l’Eix Macià. Segons ha avançat Ràdio Sabadell, a quarts de sis de la matinada, amb les Barraques ja tancades, s’ha produït una batalla campal entre els Mossos d’Esquadra i un grup de joves. Entre altres, s’han llençat ampolles de vidre i hi ha hagut una càrrega policial per desallotjar.

Hi ha diversos ferits, entre ells quatre Mossos d’Esquadra. Tres han hagut d’agafar la baixa. L’Associació Professional de Mossos d’Esquadra denuncia que els policies han hagut d’intervenir amb material antiquat, com els cascos de color blanc que es veuen al vídeo. Segons una piulada de la CUP. també hi ha diversos joves ferits per cops de porra i d’escut. Als nou detinguts se’ls investigarà per desordres públics i a tres d’ells també per atemptat a l’autoritat (agressions a policies). Aquests darrers declararan dilluns en seu judicial. La resta han quedat en llibertat després de prestar declaració en seu policial.

La batalla campal s’ha produït a altes hores de la matinada, quan ja feia molta estona que els concerts i les Barraques havien tancat. Però encara amb diversos grups de gent a l’entorn de l’Eix Macià i el parc de Catalunya, cosa que impedia netejar la zona. Segons ha indicat Crónica Global, l’origen ha estat un robatori. Alguns usuaris de Twitter han pujat vídeos referents a la situació a Twitter:

Foto portada: captura de vídeo d’un dels llançaments d’ampolles.