Foto portada: captura del vídeo pujat a Twitter.

[Vídeo] El viral que posa en entredit els vigilants d’una discoteca
La seguretat de la discoteca Waka, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, en entredit. Un vídeo pujat a Twitter amb prop de 19.000 reproduccions mostra l’expeditiva forma de procedir de tres guàrdies de seguretat amb dos joves que es van intentar colar al local. 

El vídeo, pujat per l’usuari @by_xexu98, discorre a l’entorn de la discoteca, tot i que no a l’accés principal. Un guarda de seguretat neutralitza l’intent d’un jove de colar-se al local però, després de tenir un diàleg amb ell i quan sembla que l’acompanya a sortir, passa alguna cosa amb el jove i el pega amb un cop a la cara.

En el mateix moment acut un segon vigilant amb un cop de puny cap al jove i quant el jove cau a terra un tercer vigilant que li clava dues patades i automàtic va cap a un segon jove, que salta des d’una tanca sent colpejat, caient el jove de cap a terra entre els crits de la gent que estava a l’escena.

Un controlador de acceso de una discoteca puede hacer esto?“, es pregunta l’usuari de Twitter que va pujar el vídeo a la xarxa social. El vídeo ha tingut desenes de milers de reproduccions a la xarxa de l’ocellet.

Foto portada: captura del vídeo pujat a Twitter.