‘Els colors del mar’ arriben a Sabadell

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

Els colors del mar és el projecte estrella de Veus, el cor infantil Amics de la Unió de Granollers d’aquesta temporada, sota la direcció de Josep Vila i amb l’acompanyament de la cantant Gemma Humet. Arribarà a l’escenari central del Fresc Festival el proper dilluns 23 de juliol. 

Els colors del mar proposa un recorregut musical per diversos aspectes del mar mediterrani i per molts dels seus ritmes, colors i aromes. Un recorregut de vegades alegre i festiu, de vegades emotiu, èpic o, fins i tot, gamberro que portarà a l’espectador des de la història dels pobles mediterranis, fins a la diversitat de les seves cultures i paisatges; des del plaer de banyar-s’hi o fer-hi surf, fins a la por de travessar-lo buscant refugi a l’altra banda; des dels amors que han nascut a les seves platges, fins a l’horror dels plàstics que poden acabar ofegant-lo; des de les moltes meravelles que ofereix, fins a alguns dels secrets que amaga.

Fresc Festival

El concert combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español, interpretades pel Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers amb el suport de la cantant terrassenca Gemma Humet, que farà de fil conductor entre els temes musicals i els textos.

El seu director, Josep Vila assegura que “el públic podrà escoltar les músiques del mediterrani, amb cançons tradicionals de diversos païssos, com Itàlia o Grècia, amb cançons creades per Eduard Iniesta. Durant l’espectacle també expliquem les coses no tan boniques que també passen al mediterrani, com és l tema dels immigrants o les bosses de plàstic que van a parar al mar”.

FITXA TÈCNICA

Nom: Els colors del mar.
Companyia:  Gemma Humet i el Cor Infantil Amics de la Unió..
Gènere: Música.
Data: 23 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: un moment d’un concert. Autor: Cedida.

Comments are closed.