Foto portada: carrer Duran i Sors, aquest dimarts. Autor: David B.

Nova vorera, arbrat i mobiliari urbà pel carrer Duran i Sors

L’Ajuntament ha licitat la renovació de la vorera d’un tram del carrer de Duran i Sors entre el carrer del Sol i Sant Pau. S’instal·larà nou mobiliari urbà, nous arbres i lluminàries tipus LED. Les millores compten amb un pressupost de 161.341 euros.

Després de la detecció de problemes en alguns arbres i mal estat de la pavimentació i es va presentar un projecte fa unes setmanes als veïns, on han pogut fer aportacions sobre el mobiliari. La solució adoptada consisteix en una nova pavimentació de la vorera i en la substitució del arbres existents per un seguit d’espais d’estada. També es modificarà l’enllumenat, que serà substituït per columnes amb lluminàries tipus LED, més duradores i de molt poc consum.

El regidor Xavier Guerrero ha explicat que “un dels aspectes destacats és que al llarg de la vorera es proposen tres espais d’estada, un a cadascun dels extrems del carrer i un altre en la part central, per facilitar que els veïns gaudeixin d’espais de descans. Hi col·locarem bancs i cadires, arbres nous i una pavimentació diferenciada i porosa, que permetrà als arbres una major absorció d’aigua”.

Foto portada: carrer Duran i Sors, aquest dimarts. Autor: David B.

Comments are closed.