Foto: Pol Ballesteros, en el partit d'avui. Autor: Críspulo Díaz.

Un Sabadell molt superior guanya per la mínima al Sant Ildefons

El conjunt de Toni Seligrat ha sumat una nova victòria contra l’equip de Cornellà. Tot i que han dominat i han sigut molt superiors, els arlequinats només han pogut fer dos gols, i fins i tot n’han rebut un. El partit, que s’havia de disputar a les instal·lacions del Can Rull, s’ha jugat finalment al Complex Olímpia pel mal estat del terreny de joc.

Matí de ruta pel Centre d’Esports. L’equip, aficionats i premsa s’ha hagut de desplaçar d’última hora a Olímpia després de descartar jugar a Can Rull. El mal estat del terreny ha provocat la negativa dels sabadellencs a disputar el partit allà. Alguns jugadors han confessat que hi havia fragments de gespa que es podien aixecar sencers amb la mà. Un desastre.

Així doncs, amb una mica de retràs, el matx ha començat a Olímpia, on s’han apropat mig centenar d’espectadors. El Sabadell no ha tardat ni un quart d’hora en avançar-se. Des del primer minut, el conjunt de Seligrat ha dominat i controlat la pilota sense problemes. Edgar en el minut 14 ha avançat els llaners amb un remat que ha acabat rebotant en un defensa per acabar al fons de la xarxa.

Cinc minuts després, Ángel ha fet el segon i últim gol de la matinal pel Centre d’Esports. Gato li ha deixat en safata per convertir-lo. Els arlequinats han tingut ocasions per marxar al descans amb un marcador molt més abultat, però no hi ha hagut sort en algunes finalitzacions.

Retallant distàncies

El Sant Ildefons ha començat la segona meitat molt més actiu i, amb el permís d’un Sabadell acusat pel cansament i els canvis, han pogut gaudir una mica de la possessió de l’esfèric. Ferran Alabau ha aprofitat un servei de cantonada per retallar distàncies. Amb el 2-1, els llaners han recuperat el domini i han creat ocasions per sortir amb molts gols en el marcador.

Arturo, que ha sortit després del descans, ha sigut l’home amb més oportunitats, però el davanter del Centre d’Esports no ha tingut el seu millor matí i no ha pogut convertir-ne cap. Toni Seligrat ha tornat a utilitzar el partit per practicar jugades assaigades, però no hi ha hagut sort en cap.

Més compromisos a la vista

El Sabadell tornarà a jugar el cap de setmana que ve contra el RCD Espanyol ‘B’, en el que podria ser l’últim partit de la pretemporada. El filial blanc-i-blau rebrà els arlequinats, en principi, diumenge dia 19 a les 20h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià, segons ha informat avui Ràdio Sabadell.

 

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Valentín, Ángel, Edgar, Néstor, Óscar Rubio, Cobo, David Acedo, Pedro Capó, Migue i Gato.
UE Sant Ildefons: José Muñoz, Aleu, Carlos Sola, Roger Nolla, Andrés Varese, Cepeda, Adri Ruíz, Rafel, Ferrán Alabau, Over i Roger Gorrea.
Gols: 1-0, 14′, Edgar; 2-0, 19′, Ángel; 2-1, Alabau, 48′.
Àrbitre: Víctor García (Mataró).
Estadi: Complex Olímpia. Mig centenar d’espectadors.

Foto portada: Pol Ballesteros, en el partit d’avui. Autor: Críspulo Díaz.

Comments are closed.