Gent a la Rambla. Foto: David B.

Ja es pot demanar el nou ajut per pagar l’IBI

L’ajuntament de Sabadell destinarà 350.000 euros per a aquesta convocatòria de subvenció, amb la finalitat de contribuir al sosteniment de famílies amb rendes molt baixes.

El consistori ha obert la convocatòria per sol·licitar un ajut econòmic a l’Impost de Béns Immobles (IBI) d’aquest any, adreçat especialment a persones amb escassa capacitat econòmica (més info: ‘Nova línia d’ajuts per pagar l’IBI‘).




Els límits de renda establerts per atorgar ajuts van de zero ingressos fins a un màxim de 23.520 euros. En qualsevol cas, l’import màxim de cada ajut serà de 250 euros. La renda a tenir en compte no serà només la de la persona sol·licitant, sinó el conjunt dels ingressos bruts anuals de totes les persones empadronades en l’immoble corresponent a la declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) presentada l’any 2017.

“Aquesta mesura vol ajudar a pal·liar la vulnerabilitat que pateixen moltes famílies de la nostra ciutat, especialment les que tenen rendes més baixes”, ha declarat Juli Fernàndez, tinent d’alcalde i regidor d’Economia i Serveis Centrals.

La sol·licitud s’haurà de formalitzar mitjançant un imprès que es pot obtenir al web municipal (apartat Subvencions de la Seu Electrònica) i a les oficines d’Atenció Ciutadana.

Foto portada: ciutadans, a la Rambla. Autor: David B. 

Comments are closed.