Festa vi Novell. Autor: David B.

La Bodega Coca celebra l’arribada del vi novell

Aquest diumenge, com ja és tradició, la Bodega Coca, del carrer Brutau de Sabadell ha celebrat la 13 edició d’aquesta festa que té per objectiu rebre el primer vi de la collita d’aquest any.

La festa presentada com és habitual pel sabadellenc Fermí Casado, s’ha iniciat amb una cercavila on hi ha participat les Forques de Can Deu, els Gegants de Gràcia i els Bastoners de Sabadell. El punt divertit del matí l’ha posat “sa majestat” Toni Albà, que ha portat a l’escenari festiu una de les seves imitacions estrella, la del Rei emèrit. Després de la divertida imitació del conegut actor s’ha donat pas a la lectura d’una carta a càrrec de l’Aleix Cunillera i s’ha penjat la branca de pi a la finestra de la bodega, que en aquest cas ha estat pujada per un esquirol a les ordres de la companyia Malaboig Malabars.

Festa vi Novell. Autor: David B.
Un moment de la festa del vi Novell. Autor: David B.

Un cop penjada la branca a la finestra, s’ha obert la bóta i s’ha convidat als centenars de persones que participaven a la festa a degustar el Vi Novell, aquest any “marcat per l’acidesa, però molt arrodonit tot i que ha estat una collita molt tardana”, ha apuntat la propietària de la bodega, Montse Coca.

Una nova aparició de personatges i polítics de la mà de Toni Albà han acabat d’arrodonir una festa que cada cop compta amb més adeptes d’arreu de la ciutat.

Foto portada: Toni Albà, Montse Coca, Aleix Cunillera i Fermí Casado. Autor: David B.

Comments are closed.