Foto portada: Vidal, Berlanga, Navarro i Hinojo. Autor: M.Tornel.

Com valora Unitat pel Canvi la seva activitat d’enguany?

  • Unitat pel Canvi valora positivament la seva feina durant el 2018.
  • Berlanga també exposa els punts on el partit ha fet autocrítica. 

Unitat pel Canvi ha fet una anàlisi de la feina feta durant aquest any, la qual ha estat valorada molt positivament, i també ha commemorat el tercer aniversari de la seva presència al Govern. En la roda de premsa d’aquest matí, però, el cap de files d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, també ha reconegut que podrien haver actuat millor en alguns aspectes. 

El regidor de Salut, Ramon Vidal, ha exterioritzat l’orgull que sent el grup municipal Unitat pel Canvi amb el seu treball durant el 2018. Vidal ha destacat que “des dels seus inicis, el partit ha aportat estabilitat a la ciutat i que sempre ha vetllat més pels interessos de la ciutadania que pels del partit”.

Punts a favor

Segons Vidal i Berlanga, Unitat pel Canvi també es diferencia per “publicar setmanalment l’activitat del partit en la seva pàgina web”. Durant aquests tres anys, el partit ha desenvolupat més de 50 actuacions que, segons Vidal, han permès assolir els objectius del seu programa electoral. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ho ha exemplificat amb “la millora del dret a la salut i amb les múltiples modificacions urbanístiques com la plaça Lisboa o el Parc de les Aigües”. Navarro també ha comentat que “s’està tancant la modificació del reglament del cementiri”, el qual segons el mateix regidor “cal renovar”. Finalment, Navarro ha arrodonit la seva actuació en l’àmbit de salut amb l’aportació patrimonial de quatre milions d’euros a l’Hospital Parc Taulí.

Punts en contra

Joan Berlanga ha reconegut que “malgrat estar orgullosos de la seva feina durant aquest any, han de reconèixer que podrien haver actuat millor en la gestió del servei de neteja urbana”. Amb això, Berlanga s’ha volgut referir a “la manca d’aliances amb les associacions de veïns i, també, amb la ciutadania”.

Altrament, el cap de files d’Unitat pel Canvi també ha manifestat la crítica que el mateix partit ha projectat cap a “la lentitud a l’hora de donar resposta a qüestions que preocupen a la ciutadania”.

Deures pendents

Des del partit, però, han reconegut que “encara els queda molt per fer” i han assegurat que “el període pre electoral no els adormirà ni encegarà, ja que treballaran fins a l’últim dia del mandat”.

Eduard Navarro ha exposat que “el partit ha d’adoptar una mirada estratègica per aconseguir els seus objectius a llarg termini”. Entre d’altres, el regidor ha anunciat que “volen posar a debat, però de manera conjunta, tòpics com la neteja urbana, la mobilitat i congestió a les carreteres i proposar un nou pla pel riu Ripoll”. Navarro també ha apuntat que han posat sobre la taula dels ministeris de Madrid l’opció de RENFE a Can Llong.

Foto portada: Vidal, Berlanga, Navarro i Hinojo. Autor: M.Tornel.

Comments are closed.