Migas San Sebastián de los Ballesteros. Autor: David B.

Més de 600 persones degusten les ‘migas cordobesas’

Aquest diumenge al migdia, l’esplanada de la Font de Can Rull ha acollit una nova edició de la tradicional Fiesta de las Migas Cordobesas, un acte organitzat per la Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros.

Aquesta edició de les migas ha estat una de les més multitudinàries dels últims anys, on s’han repartit més de 600 racions de les migas, segons recorda el president de la Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros, Joaquín Lesmes.

“Any rere any, cada vegada aquesta festa és un èxit més gran i és degut a la difusió que en fem els membres de l’entitat”, assegura Lesmes.

A més de les migas, els assistents a la festa han pogut veure les actuacions dels diferents cossos de ball de l’agrupació. A la jornada festiva hi ha assistit nombrosos membres de partits polítics, entre altres han participat de la jornada els alcaldables del PSC i el PP, Marta Farrés i Esteban Gesa respectivament, el portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández i diversos membres de la llista per a les properes eleccions municipals de Guanyem, com ara Jordi Grané, o Aurora Murillo, de la Crida per Sabadell. També s’han pogut veure alguns membres de la candidatura de VOX.

Foto portada: membres de l’Entitat preparant les migas. Autor: David B.

Comments are closed.